0.5mL Dispenser Tips zijn ontwikkeld voor betrouwbaar en repetitief verplaatsen van vloeistoffen. Onze dispenser tips werken volgens het positive-displacement principe, wat betekent dat ze altijd het correcte volume doseren, onafhankelijk van de dichtheid van de vloeistof en de doorstromingseigenschappen, zoals verhoogde dampdruk of verhoogde viscositeit. Piplab dispenser tips zijn compatibel met de meest gangbare repetitieve pipetten, zoals Eppendorf, Brand, Gilson en Starlab. We bieden een breed scala aan dispenser tips, variërend van 0,05mL tot 50mL, in 8 verschillende varianten.
Direct leverbaar
0.5mL Dispenser Tips zijn ontwikkeld voor betrouwbaar en repetitief verplaatsen van vloeistoffen. Onze dispenser tips werken volgens het positive-displacement principe, wat betekent dat ze altijd het correcte volume doseren, onafhankelijk van de dichtheid van de vloeistof en de doorstromingseigenschappen, zoals verhoogde dampdruk of verhoogde viscositeit. Piplab dispenser tips zijn compatibel met de meest gangbare repetitieve pipetten, zoals Eppendorf, Brand, Gilson en Starlab. We bieden een breed scala aan dispenser tips, variërend van 0,05mL tot 50mL, in 8 verschillende varianten.
Alle Piplab Dispenser Tips zijn ATP-, DNase/RNase- en Pyrogeen-vrij. Daarnaast zijn ze vrij van menselijk DNA en PCR-inhibitoren. Met ons brede scala aan dispenser tips kun je verschillende vloeistoffen en chemicaliën doseren, ongeacht de viscositeit of de verhoogde dampdruk. Dit maakt onze dispenser tips bijzonder geschikt voor het werken met gevaarlijke stoffen of het uitvoeren van delicate procedures. Dankzij de betrouwbare dosering van onze dispenser tips wordt de kans op fouten en afwijkingen geminimaliseerd, zodat je zeker kunt zijn van de nauwkeurigheid van je resultaten.
Technische details
Volume | 0,5mL |
Verpakkingseenheid |
100 stuks
|
Materiaal | Polypropyleen |
Individuele Kleurcodering | Nee |
RNase vrij | Ja |
DNase vrij | Ja |
Pyrogeen vrij | Ja |
ATP vrij | Ja |
Pipette tips
Dispenser Tips
Andere experts bekeken ook
Meld je aan voor de nieuwsbrief